torstai 23. syyskuuta 2010

Texmex-lasagne

Löysin karppaus.infon sivuilta reseptin jota vielä hieman muuntelin. Vaihdoin esimerkiksi alkuperäisen ohjeen herkkusienet pois (mies inhoaa) ja laitoin tilalle fetajuustoa sekä aurinkokuivattuja tomaatteja. Lisäksi lisäilin reiluisti mausteita kuten chiliä ja nestesavua. Itse välttelen turhia hiilareita kuten vaaleaa leipää, pastaa, riisiä ja perunaa. Meillä ateria koostuu yleensä lihasta ja kasviksista. Niinpä tämä resepti olikin oikein mainio.

"Texmex-lasagne" kesäkurpitsasta

400 g jauhelihaa 
1 pss taco-mausteseosta
n. 100g fetajuustoa 
kourallinen aurinkokuivattuja tomaatteja 
1 sipuli
loraus vettä tai kermaa 
2 pientäkesäkurpitsa
juustoraastetta
mausteita maun mukaan 


Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli, lisää fetajuusto sekä pilkotut aurinkokuivatut tomaatit. Lisää taco-mausteseos sekä loraus vettä tai kermaa.

Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi  juustohöylällä.
Lado kerroksittain vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 1/2 tuntia tai kunnes juustoraaste saa vähän väriä.

 Ei kaunista mutta herkullista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti